Hashtag: 'Киппер'
Македонија

Нов „Киппер“ во Скопје

13 мај 2022
Вчера (12 мај) хард-дисконтерот „Киппер“ отвори нов маркет во скопската населба Пинтија...
Македонија

„Киппер“ го отвори 85. маркет

13 апр 2022
Денеска (13 април) хард-дисконтерот „Киппер“ отвори нов маркет во трговскиот центар „Вел сити“ во Велес, на адреса Благој Ѓорев, бр. 108...
Македонија

„Киппер“ отвори нов маркет во Сарај

01 апр 2022
Вчера (31 мaрт) „Киппер“ отвори нов маркет во Сарај, на улицата 20, бр. 89 . Ова е 84. маркет во малопродажната мрежа на „Киппер“...
Македонија

Бектеши: Дел од маркетите ја задржаа цената на лебот од 25 до 27 денари

08 мар 2022
Ги повикувам и другите маркети да го следат овој пример во време на криза
Македонија

„Киппер“ отвори нов маркет во Велес

07 мар 2022
Денеска (7 март) „Киппер“ отвори нов маркет во Велес, на улицата ул. 8 Септември, бр. 61/1...
Македонија

„Киппер“ отвори нов маркет во Штип

27 јан 2022
Денеска (27 јануари) „Киппер“ го отвори новиот маркет во Штип, кој е 82. продажен објект во синџирот на хард-дисконтерот...
Македонија

Сите вработени во „Киппер“ нема да работат во недела

30 дек 2021
Трговскиот синџир „Киппер“ објави известување дека од 1 јануари 2022 година сите маркети од неговата малопродажна мрежа нема во недела и...
Македонија

„Киппер“ го отвори новиот маркет во Струга

29 дек 2021
Денеска (29 декември) „Киппер“ отвори нов маркет во Струга, на улицата Маркс Енгелсова, бр. 34...
Македонија

„Киппер“ отвори 2 нови маркета, достигна до 80 продажни објекти

28 дек 2021
Денеска и вчера „Киппер“ отвори два нови маркета – еден во скопската населба Маџари и еден во Тетово, со што неговата малопродажна...
Македонија

„Киппер“ го отвори 78. маркет

24 дек 2021
„Киппер“ вчера (23 декември) отвори нов маркет во село Брвеница, Тетово, кој е 78. продажен објект во синџирот на хард-дисконтерот...
Македонија

„Киппер“ отвори два нови маркета

21 дек 2021
Вчера (20 декември) хард-дисконтерот „Киппер“ отвори два нови маркета – по еден во Радовиш и во Куманово...
Македонија

Уште еден „Киппер“ во Струмица

13 дек 2021
Денеска (13 декември) „Киппер“ отвори нов маркет во Струмица. Ова е 2. продажен објект на хард-дисконтерот во овој град и 75. во земјава...
Вчитува уште новости...