Малопродажба

Топ-трендови за лојалност на потрошувачите во 2023 година

06 сеп 2023
Лојалноста на купувачите треба да биде клучен дел од секоја бизнис-стратегија...

Фокус: Промотивната активност на млечните производи

13 апр 2023
Промотивно најактивен е кашкавалот, а од брендовите, на првите три позиции се најдоа: ‘Z bregov, Bimilk, Korab Trnica...

Тема на InStore: Имате програма за лојалност, но што потоа?

23 јун 2022
Компаниите почнаа да ја препознаваат вредноста на познавањето на своите потрошувачи, градат меѓусебна доверба и соработка во кои се...

Шанса за зајакнување на односите со купувачите

13 сеп 2021
Трговците на мало треба да размислат како ќе ги задоволат потребите на купувачите, кои имаат нов поглед на храната, работата и на...

Владимир Какуринов: Пренесете им знаење на купувачите

21 авг 2017

Владимир Какуринов: Можност да се научи нешто повеќе

20 јун 2017

Владимир Какуринов: Безбедност за добро здравје

23 мај 2017

Гомекс: Инвентивни решенија за поттикнување на лојалноста

23 мај 2017

Владимир Какуринов: Безбедноста пред сè

21 апр 2017

Владимир Милетиќ: Срце на место

22 ное 2016

Александар Антиќ: Магацински простор во продавниците

23 јун 2016

Александар Антиќ: Треба да се имаат во понуда

21 апр 2016
Вчитува уште новости...