Инфо

Издавач:

Кликер Маркетинг

тел: +389 (2) 3067 572 

Адреса на издавач и редакција:

ул„Димитар Беровски“ бр. 9

1000 Скопје 

InStore.mk e онлајн поддршка на магазинот InStore, месечен магазин за трговија со стока за широка потрошувачка.

Магазинот во С.Македонија се издава од 2011 година, првично како самостоен проект на Кликер Маркетинг, под називот Target, а подоцна како дел од регионалното издание InStore, со канцеларии во Белград, Љубљана, Загреб, Сараево и Скопје. 

InStore е единствениот B2B трејд магазин во С.Македонија и се дистрибуира до целната група: трговци, произведувачи, дистрибутери и придружната индустрија. Магазинот го нема во слободна продажба. Секој заинтересиран може да се претплати на истиот. Цената за еден примерок е 250ден.

InStore е регистриран бренд на Кликер Маркетинг.

InStore и Кликер Маркетинг, од 2014 година се организатори и на најголемата годишна регионална конференција FMCG Summit (350+ учесници) од повеќе од 130 компании. Исто така, организираат обуки и работилници кои ги водат регионални предавачи со долгогодишно искуство на раководни позиции во компаниите чија дејност е трговија со стока за широка потрошувачка или од релевантни институции. 

100 Must Have производи на полица е уште еден успешен проект на InStore и Кликер Маркетинг кој од 2018 година, секоја година ги претставува трендовите на секторот и нуди релевантни податоци за истиот. 

За текстовите, фотографиите и обликувањето, магазинот ги задржува сите права. 

Маркетинг:

Мери Каталиниќ

meri@instore.mk

Звездан Митровски

zvezdan@instore.mk

 

Ценовник за огласување на InStore.mk
Се вчитува следна вест...