Hashtag: '„Жито Лукс“'
Македонија

„Жито лукс“ со донација се вклучи во кампањата „Помислете и на нас“ на Црвен крст

18 окт 2021
Оваа акција истовремено е дел од глобалните акции за борба против гладот
Македонија

Ново од „Жито лукс“: Фурнаџиски лебови со кисело тесто

19 јул 2021
Новиот леб е подготвен од природни состојки по специјална рецептура и во две варијанти
Македонија

Институтот „Козле“ доби опрема од донаторската акција на „Жито лукс“ и „Тинекс“

18 мај 2021
За секој купен производ од палетата на „Жито лукс“ во некој од маркетите на „Тинекс“, дел од средствата се издвојуваа со цел набавка...
Македонија

Тости - прв леб за деца од „Жито лукс“

16 апр 2021
Компанијата „Жито лукс“ го промовира лебот Тости, прв и единствен на пазарот наменет за деца
Македонија

„Жито Лукс“ инвестира во модернизација на производната линија

03 мар 2021
Компанијата инсталираше нова, современа технолошка опрема за пакување на тост лебовите на парчиња
Македонија

Ново XL Бриош пакување од „Жито Лукс“

23 ное 2020
XL Бриош лебот на парчиња со путер е дополнување на линијата лебови на парчиња
Македонија

„Жито Лукс“ со донација за Црвен крст го одбележува Светскиот ден за борба против гладот

16 окт 2020
Компанијата донира производи од своето портфолио, лебови, колачи и брашно за ранливите групи и семејствата што се наоѓаат во неповолна...
Вчитува уште новости...