Hashtag: 'Витаминка'
Македонија

Три нови масла Брилијант

11 мај 2020
„Витаминка“ го прошири портфолиото со три нови масла од брендот Брилијант...
Македонија

„Витаминка“ донираше производи на „Сите сити“ и „Легис“

08 мај 2020
Како општествено одговорна компанија „Витаминка“ продолжува со активности за донирање на своите производи
Македонија

„Витаминка“ донира прехранбени производи за лицата со посебни потреби

15 апр 2020
Во период на вонредна состојба во државата, „Витаминка“ продолжува со нови донации онаму каде што има потреба
Македонија

„Витаминка“: Креативноста не зближува и во време на криза

11 апр 2020
Како општествено одговорна компанија, „Витаминка“ своето внимание го насочи кон поддршка и промовирање на мерките за заштита, што го...
Македонија

„Витаминка“ издвои 3,5 милиони денари за донации

07 апр 2020
„Витаминка“ издвои буџет од 3,5 милиони денари за поголем број донации што се реализирани од почетокот на кризата со COVID-19 па досега....
Македонија

„Витаминка“ бележи 6% пораст на приходите

04 апр 2020
„Витаминка“ објави позитивни финансиски резултати за 2019 година во неревидираниот консолидиран Биланс на успех.
Македонија

InStore со производителите: Побарувачката на Брилијант е зголемена, производството стабилно

20 мар 2020
Во периодот на изолација, кога е видлива зголемена набавка на основните намирници, меѓу кои и зејтинот, InStore разговараше со...
Македонија

„Витаминка“ прокнижи добивка од 30 милиони денари за 2019 година

13 мар 2020
Добивката е намалена во однос на претходната година
Македонија

„Витаминка“ и „Алкалоид“ добија награди од Стопанската комора

19 фев 2020
Во рамки на одбележувањето на годишнината на Стопанската комора беа доделени признанија за занаетчии и компании кои дале придонес во...
Македонија

„Витаминка“ се претставува на саемот ISM 2020 во Келн

03 фев 2020
Оваа година на ISM беа преставени и најголемите технолошки иновации и сите трендови во кондиторската индустрија
Македонија

Втора донација од „Витаминка“ за противпожарната единица во Прилеп

22 ное 2019
Донирано е навално противпожарно возило, марка DENNIS, од англиско производство
Македонија

„Витаминка“ донира возило за противпожарната единица во Прилеп

18 ное 2019
Возилото е комплетирано со современа опрема и неопходните елементи за справување со огнени стихии
Вчитува уште новости...