Hashtag: 'просечна плата'
Македонија

Просечната нето-плата за март изнесува 40.496 денари

23 May 2024
Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во март 2024 година изнесува 40.496 денари, соопшти Државниот завод за статистика....
Македонија

Просечната нето-плата во јули изнесувала 36.286 денари

21 Sep 2023
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во јули 2023 година,...
Регион

Просечната плата во Црна Гора е речиси 800 евра

30 Jun 2023
Просечната плата без даноци и придонеси во мај изнесува 793 евра, што е зголемување за 0,9 отсто во однос на април.
Македонија

Просечната нето-плата во април беше 36.134 денари

20 Jun 2023
Ваквото зголемување се должи на зголемувањето на просечната месечна исплатена нето-плата во секторите: финансиски дејности и дејности...
Македонија

Просечната плата достигна до 35.000 денари

23 May 2023
Просечната нето плата исплатена во март изнесувала 34.925 денари, покажуваат последните податоци на Државниот завод за статистика
Македонија

Просечната нето-плата во јануари изнесувала 33.943 денари

21 Mar 2023
Просечната месечна нето-плата во јануари годинава изнесувала 33.943 денари и во однос на истиот месец лани е зголемена за 13,%, објави...
Македонија

Просечната нето - плата за ноември изнесува 33.011 денари

23 Jan 2023
Просечната месечна исплатена нето - плата по вработен, во ноември 2022 година, изнесува 33.011 денари, додека просечната бруто - плата по...
Македонија

Просечната плата во мај надмина 30.000 денари

25 Jul 2022
Индексот на просечната месечна исплатена нето - плата по вработен во мај 2022 година, во однос на мај 2021 година, изнесува 109.4
Македонија

Просечната нето - плата во декември беше 29.943 денари

22 Feb 2022
Просечната месечна исплатена бруто - плата, пак, по вработен, во декември 2021 година, изнесува 44.711 денари и е зголемена за 5,9 отсто во...
Македонија

Просечната нето плата во ноември изнесувала 29.130 денари

21 Jan 2022
Како што информира ДЗС, просечната месечна исплатена бруто - плата по вработен, во ноември 2021 година, изнесувала 43. 509 денари
Македонија

Октомвриската просечна плата стигна до 29.145 денари

23 Dec 2021
Бруто - платата била 47.933 денари
Македонија

Просечната нето - плата во септември 2021 година била 28.869 денари

19 Nov 2021
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена бруто-плата по вработен во септември 2021...
Вчитува уште новости...