Hashtag: '„Подравка“'
Регион

„Подравка“ е партнер на проект кој поттикнува иновации во преработувачката индустрија

03 ное 2021
Една од водечките хрватски компании за храна се приклучи на проект кој ги поврзува производствените компании и иновативните...
Регион

„Подравка“ го одложи почетокот на производството во фабриката кај Мостар

04 окт 2021
Фабриката ќе има 60% поголем производствен капацитет отколку што беше планирано
Актуелно

„Пивац“ влезе во „Подравка“

27 сеп 2021
Месната индустрија откупи голем број акции и се здоби со значителен удел
Вчитува уште новости...