Hashtag: 'Подравка'
Регион

„Подравка“ ги зголеми платите на талентите и високообразованите професионалци

06 мај 2022
Во третиот бран, се зголемија приходите на висококвалификуваните работници, кои се кои се најуспешни, најефикасни и најиновативни.
Регион

„Подравка“ повторно ги зголемува платите

15 фев 2022
„Подравка“ вложи повеќе од 35 милиони куни во зголемување на платите на работниците - тоа е второ зголемување за помалку од една година
Регион

„Подравка“ ќе ја реконструира деловната зграда

15 сеп 2021
Почетокот на работата за реконструкција и модернизација на деловната зграда е планиран за 1 октомври годинава, додека завршувањето се...
Регион

„Подравка“ го модернизира производството на коцки за супа

05 јул 2021
Станува збор за вложување од 9 милиони куни со што ќе се овозможи двојно зголемување на производството на одредени категории производи
Македонија

Ивица Саралиевски: Водењето на „Подравка“ ќе биде вистински предизвик

07 јун 2021
Во фокус ќе ми остане следењето и прилагодувањето на промените кои се случуваат во FMCG индустријата, задржување и унапредување на...
Актуелно

Нов директор на „Подравка“ во Македонија

02 јун 2021
Мањиќ заминува на нова функција во Босна и Херцеговина
Регион

„Подравка“ најави инвестиции од речиси 4 милиони евра

07 мај 2021
Како дел од неодамна објавениот инвестициски циклус на групацијата „Подравка“, Управниот одбор на „Подравка“ донесе одлука за...
Регион

„Подравка“ со повеќе од 2,8 милиона евра ќе го подобрува статусот на работниците

06 апр 2021
Овој пакет мерки вклучува нешто повеќе од 3.250 работници
Актуелно

„Подравка“ доби нов директор

03 фев 2021
Одлуката треба да биде потврдена денеска, на седница на Надзорниот одбор на „Подравка“
Регион

„Подравка“ доби грант за истражување и развој

12 јан 2021
За проектот „Развој на иновативни нуспроизводи при преработка на зеленчук“ во вкупна вредност од 910.113 илјади евра, на „Подравка“ ѝ се...
Актуелно

Почина Марин Пуцар, првиот човек на „Подравка“

11 јан 2021
Пуцар почина по тешко боледување во болницата во Копривница
Регион

„Подравка“ повторно ги награди вработените

29 дек 2020
Тоа е веќе петта награда за работниците во текот на 2020 година
Вчитува уште новости...