Hashtag: 'нови објекти'
Македонија

Нов „Киппер“ во Скопје

13 мај 2022
Вчера (12 мај) хард-дисконтерот „Киппер“ отвори нов маркет во скопската населба Пинтија...
Македонија

Нов „Тинекс“ во Аеродром

15 апр 2022
Денеска (15 април) трговскиот синџир „Тинекс“ го отвори новиот маркет на улицата Методија Шаторов Шарло, бр. 1 (локал 10) во рамките на...
Македонија

„Киппер“ го отвори 85. маркет

13 апр 2022
Денеска (13 април) хард-дисконтерот „Киппер“ отвори нов маркет во трговскиот центар „Вел сити“ во Велес, на адреса Благој Ѓорев, бр. 108...
Македонија

„Киппер“ отвори нов маркет во Сарај

01 апр 2022
Вчера (31 мaрт) „Киппер“ отвори нов маркет во Сарај, на улицата 20, бр. 89 . Ова е 84. маркет во малопродажната мрежа на „Киппер“...
Македонија

„Киппер“ отвори нов маркет во Велес

07 мар 2022
Денеска (7 март) „Киппер“ отвори нов маркет во Велес, на улицата ул. 8 Септември, бр. 61/1...
Македонија

„Ла фамилиа“ отвори продавница во Кавадарци

07 мар 2022
Во саботата (5 март) беше отворена нова „Ла фамилиа“ (La Familia Liquor & Gift Shop) во центарот на Кавадарци, на улицата Маршал Тито, бр. 8...
Македонија

„Жито“ со нов маркет во Влае

02 мар 2022
Трговскиот синџир „Жито“ ја отвори новата продавница во Скопје, на улицата 1606, бр. 10, во Влае, општина Карпош...
Македонија

(ГАЛЕРИЈА) Нов „Ти-Ди фрути“ во Струмица

18 фев 2022
Во средата (16 февруари) беше отворен новиот специјализиран маркет за овошје, зеленчук и здрава храна „Ти-Ди фрути“ во Струмица...
Македонија

„Киппер“ го отвори новиот маркет во Струга

29 дек 2021
Денеска (29 декември) „Киппер“ отвори нов маркет во Струга, на улицата Маркс Енгелсова, бр. 34...
Македонија

(ГАЛЕРИИ) Два нови големи маркети „Кам“ во Скопје и во Битола

28 дек 2021
Последната седмица од оваа 2021 година, „Кам“ ја заокружи со отворање на два големи маркети во Скопје и во Битола и тоа во рамките на...
Македонија

„Киппер“ отвори 2 нови маркета, достигна до 80 продажни објекти

28 дек 2021
Денеска и вчера „Киппер“ отвори два нови маркета – еден во скопската населба Маџари и еден во Тетово, со што неговата малопродажна...
Македонија

„Стокомак“ отвори маркет во Делчево

27 дек 2021
Првиот „Стокомак“ во Делчево, кој се наоѓа на булеварот Македонија, почна со работа во саботата, на 25 декември...
Вчитува уште новости...