Hashtag: 'програми за лојалност'
Свет

Дали потрошувачите ќе останат лојални и во 2022?

30 јун 2021
Трговците без платформа за лојалност се зафатени со обидот да ја активираат - токму сега
Анализи

Ипсос: Како картичките за лојалност да се користат правилно?

30 јун 2021
Крајната цел на секоја програма за лојалност е зголемување на верноста кај потрошувачите и зголемување на приходот на компанијата. Тоа...
Македонија

Програмите за лојалност и заштитата на личните податоци

30 јун 2021
Најважното во врска со обработката на личните податоци преку програмите за лојалност е opt-in принципот, односно согласноста на субјектот...
Актуелно

Што да направите за купувачите да се вратат

30 јун 2021
За да допрат до срцето на потрошувачите, компаниите мора да разберат што сакаат купувачите и кои се нивните „слаби“ точки за да го...
Работење

Програми за лојалност – стратегија, а не награда

01 окт 2020
Додека компаниите трошат милиони за пи-ар на своите производи, задржувањето на купувачите останува голем проблем. Оттука, од витално...
Свет

„Теско“ лансира нова програма за лојалност

29 ное 2019
Членовите кои плаќаат месечен надомест од 7,99 фунти ќе добијат награди кои вклучуваат 10 отсто попуст на одредени брендови
Свет

Лојалните членови на „Амазон“ ќе можат бесплатно да читаат книги

24 јун 2019
Системот е подесен за да ги насочува корисниците кон содржините за кои се заинтересирани.
Вчитува уште новости...