Hashtag: 'продажба'
Свет

Групацијата „Кофола“ ја зголеми продажбата

12 ное 2019
Групацијата „Кофола“ уште еднаш успешно ја зголеми продажбата, при што забележа пораст од 3,6 отсто
Работење

Гордана Кадоиќ: Со исти цели до подобри резултати

22 окт 2019
Развојот на работењето не е продажна, туку маркетиншка категорија, која подразбира развој на брендот, препознатливост на брендот на...
Свет

„Селекс“ ќе ја зголемува продажбата на трговските брендови

30 авг 2019
Италијанската малопродажна групација „Селекс“ настојува да го зголеми прометот од своите приватни трговски марки за повеќе од две...
Свет

Добри резултати на „Ахолд Делез“ во вториот квартал

15 авг 2019
На домашниот пазар, во Холандија, компанијата во вториот квартал од годинава оствари раст од 3,8 отсто
Свет

Опадна продажбата на пиво во Германија

08 авг 2019
Пивата помешани со освежувачки напитоци, на кои отпаѓаат 5 отсто од вкупната продажба, забележаа пад на продажбата од 1,5 отсто
Свет

„Едека“ руши рекорди со продажбата

27 јун 2019
Германскиот трговски синџир забележа раст од на продажбата од 4,8 отсто за 2018 година
Свет

„Метро“ со континуиран раст на продажбата преку достава

10 мај 2019
Оваа продажба сега изнесува 20 отсто од вкупниот промет на компанијата
Македонија

Раст на продажбата на „Тиквеш“ на домашниот и на странските пазари

03 мај 2019
Најзабележителен е порастот на пласманот на пазарот во Бугарија, 313, 7 отсто во првиот квартал од 2019 година
Регион

Завиден пораст на приходите на „Атлантик група“ во првиот квартал

02 мај 2019
Инвестициите во долгорочниот развој на дистрибуцијата и континуираниот раст на сите пазари, ги одбележаа првите три месеци од 2019 година
Свет

„Хајнекен“ ја зголеми продажбата во сите региони освен во Мексико

30 апр 2019
Во периодот од јануари до март, нето добивката на компанијата е зголемена за 15 отсто, на 299 милиони евра, покажува прелиминарниот...
Македонија

„Алкалоид АД“ Скопје со позитивни финансиски резултати

25 апр 2019
Продажбата бележи раст од 14% во споредба со истиот период минатата година
Свет

Продажбата на „Унилевер“ ги надмина очекувањата

22 апр 2019
Во првиот квартал, вкупната продажба на „Унилевер“ порасна за 3,1 отсто
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 24 | следни