Hashtag: 'промоции'
Македонија

„Вкусовите на Германија“ промотивно во „Веро“ до крајот на октомври

14 окт 2021
Со настанот посветен на Германија, „Веро“ продолжува на своите потрошувачи да им претставува традиционални и други карактеристични...
Регион

„Раденска“ ја презема промоцијата на продажбата на производите на „Фруктал“

27 мај 2021
Компаниите „Фруктал“ и „Раденска“ потпишаа договор за соработка, според кој „Раденска“ до крајот на овој месец ќе ја преземе...
10 години

10 години InStore: Приказната зад брендот

31 мар 2021
Тука е и потребата да се сочуваат нашите „златни“ брендови преку текст, фотографија, сведоштво од луѓе кои биле непосредно вклучени во...
Свет

Нови нутритивни правила во Велика Британија

02 фев 2021
Велика Британија ќе воведе сериозно ограничување на промоциите на храната и пијалаците што имаат високо ниво на масти, сол или шеќер до...
Македонија

„Веро“ со промотивни цени за домашните производи во викендот без ДДВ

09 окт 2020
„Веро“ видливо ги обележа домашните производи во маркетите за кои следи целосен поврат на платениот данок
Маркетинг

Лука Козодер: Истражување онлајн, купување офлајн

04 сеп 2019
Дури 65 отсто од купувачите ги проверуваат цените на производите онлајн преку мобилните телефони додека се во физичката продавница
Маркетинг

Трендови: Промоција на брендот со вајбер-стикери

17 мар 2017
Квалитетните и забавните стикери многу бргу стануваат виртуелни и водат до голем број следбеници, со што ја зголемуваат свесноста за...
Маркетинг

Ларис Суљиќ: Ценовни промоции – за и против

16 сеп 2016
Многу трговци и маркетари се обидуваат со промоциите да ја прошират привлечноста на своите производи или услуги на поширок сегмент на...
Малопродажба

Билјана Костов-Жежовска: Промоција на рафт

15 окт 2014
Вчитува уште новости...