Hashtag: 'млекарници '
Македонија

„Лакталис Македонија“ во посета на саемот „Агротика 2020“ во Солун

14 фев 2020
Оваа година, „Лакталис Македонија“ организираше посета на саемот за 41 фармер, тројца ветеринари и шест вработени во одделот за откуп...
Македонија

„Бучен Козјак“ се редизајнираше

14 сеп 2018
Една од најстарите млекарници во Македонија, позната по извонредниот квалитет и уникатниот вкус на своите млечни производи го...
Македонија

„Бимилк“ им подари подароци на првачињата

07 сеп 2018
Млекарницата „Бимилк“ и годинава им подари подароци на првачињата, посакувајќи им среќен почеток на учебната година.
Македонија

„Млекара Здравје“ се закити со 5 златни ѕвезди

13 јун 2018
Производите на „Млекара Здравје“ освоија 5 златни ѕвезди за квалитет и вкус од Меѓународниот институт за вкус и квалитет (iTQi).
Македонија

„Бимилк“ ги награди своите најдобри фармери

05 јун 2018
„Бимилк“ го одбележа Светскиот ден на млекото со настанот „Денот на фармери рекордери“ каде беа доделени награди за најуспешните...
прикажани (од 1 до 6) од вкупно: 6