Hashtag: 'Тетово'
Македонија

Денеска се отвори нов „Киппер“ во Тетово

29 мар 2021
Од менаџментот на „Киппер“ за InStore откриваат дека во блиска иднина во план е отворање нови маркети во с. Лешок, Куманово, Кичево, Штип,...
Маалска продавница

Претставуваме: „Вока дисконт“ - Тетово

05 јун 2019
Искреноста и услугата се најбитни
Македонија

Нов „Стокомак“ во Тетово

05 окт 2018
Од средината на септември продажната мрежа на „Стокомак“ е побогата за уште еден нов маркет, лоциран на улицата 29 Ноември во Тетово.
Маалска продавница

Претставуваме: „Анче тобако“

20 фев 2017
Маалска продавница

Претставуваме: „Д-Бком“

18 ное 2016
Вчитува уште новости...