Hashtag: '6 FMCG Summit 2020'
Македонија

Сакате повторно да го проследите 6 FMCG SUMMIT 2020? Реприза само денес

06 дек 2020
Редакцијата на InStore и агенцијата „Кликер маркетинг“ го репризираат 6 FMCG SUMMIT 2020, на барање на оние кои го пропуштија Самитот што се одржа...
Македонија

Сакате повторно да го проследите 6 FMCG Summit 2020? Реприза само во недела

02 дек 2020
И покрај рекордната посетеност од над 1.500 посетители, интересот за говорниците и за нивните теми не спласнува
Македонија

6 FMCG SUMMIT 2020 сруши рекорди во посетеност

27 ное 2020
Повеќе од 1.500 посетители го проследија 6 FMCG SUMMIT 2020 кој се одржа вчера, онлајн, во организација на магазинот InStore и агенцијата „Кликер...
FMCG Македонија 2020

6 FMCG SUMMIT 2020 руши рекорди во посетеност

27 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Филип Станковиќ: „Научни докази зад новите тутунски производи"

25 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Поликарп Арсеновски: „Патот до вистинските луѓе“

24 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Јелена Кнежевиќ Влаховиќ : Илузија на одговорноста

23 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Петар Ќорлука на 6 FMCG SUMMIT 2020: Вистинските потези за успех

20 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Ана Јеличиќ: “Design Thinking како начин на делување“

20 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Митка Мојсовска, „КОЛА“: Контролинг – клуч за квалитетни бизнис одлуки

19 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Признати професионалци - говорници 6 FMCG SUMMIT 2020 (2)

18 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Иван Крушковиќ: Креирање вредност преку оптимизација на полиците

16 ное 2020
Вчитува уште новости...