Hashtag: '„Кликер маркетинг“'
Македонија

Сакате повторно да го проследите 6 FMCG SUMMIT 2020? Реприза само денес

06 дек 2020
Редакцијата на InStore и агенцијата „Кликер маркетинг“ го репризираат 6 FMCG SUMMIT 2020, на барање на оние кои го пропуштија Самитот што се одржа...
Македонија

Сакате повторно да го проследите 6 FMCG Summit 2020? Реприза само во недела

02 дек 2020
И покрај рекордната посетеност од над 1.500 посетители, интересот за говорниците и за нивните теми не спласнува
Македонија

6 FMCG SUMMIT 2020 сруши рекорди во посетеност

27 ное 2020
Повеќе од 1.500 посетители го проследија 6 FMCG SUMMIT 2020 кој се одржа вчера, онлајн, во организација на магазинот InStore и агенцијата „Кликер...
Македонија

Во тек е 6 FMCG SUMMIT 2020 - следете го бесплатно тука!

26 ное 2020
6 FMCG Summit Скопје 2020 може да го следите на овој линк: YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=Ur7WGUT7c1M&feature=youtu.be и на следниве платформи: LinkedIn @InStore - MK FB...
FMCG Македонија 2020

Утре ќе се одржи 6 FMCG Summit Скопје - над 800 регистрирани учесници

25 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Јелена Кнежевиќ Влаховиќ : Илузија на одговорноста

23 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Признати професионалци - говорници 6 FMCG SUMMIT 2020 (2)

18 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Иван Крушковиќ: Креирање вредност преку оптимизација на полиците

16 ное 2020
FMCG Македонија 2020

Бесплатно и онлајн - 6 FMCG Summit Скопје на 26 ноември

09 ное 2020
Македонија

6 FMCG Summit Скопје на 26 ноември-онлајн и бесплатен за следење

30 сеп 2020
Форматот на самитот ќе биде како и кај претходните изданија-осум говорници со по 20 минутни презентации, достапни за сите што ќе се...
Продажба

Јасни стратегии за поставување POS-материјали

16 сеп 2020
Потребно е да се воведат правила на игра кои ќе бидат познати и јасни за сите и ќе го олеснат планирањето, договарањето, па и...
Вчитува уште новости...