Hashtag: 'Кантар'
Анализи

Кантар: Рецепт за успешна иновација

14 јан 2022
Брендовите треба да го прифатат ризикот и да бидат храбри со цел да ја одржат способноста да создаваат значајни иновации...
Свет

САД: Објавена листата на најбрзо растечки трговци на мало

24 авг 2020
Листата се темели на податоци кои го потврдуваат напредокот во домашното работење меѓу 2018 и 2019 година и ги опфаќаат сите трговци на мало...
Анализи

Кантар: Здравјето на брендот станува кревко ако престане да се огласува

27 мар 2020
Поголемиот дел од потрошувачите не сметаат дека компаниите треба да запрат со огласување за време на пандемијата од вирусот корона,...
Вчитува уште новости...