Hashtag: 'Кликер маркетинг'
FMCG Македонија 2021

Говорници со интернационално искуство на 7 FMCG SUMMIT Skopje 2021

06 окт 2021
Актуелно

Пријавете се за спонзор на 7 FMCG Summit Skopje 2021!

04 окт 2021
Спонзорирањето на конференцијата е одлична маркетиншка алатка, која позитивно влијае врз препознатливоста на вашите брендови и услуги...
FMCG Македонија 2021

Врвни професионалци на 7. FMCG Summit Skopje 2021

29 сеп 2021
FMCG Македонија 2021

Жан-Жак Ванденхид – keynote говорник на 7. FMCG Summit Skopje 2021

22 сеп 2021
10 години

10 години InStore: Нашите самити се вашето место за едукација и вмрежување

01 сеп 2021
Во организација на магазинот InStore во Македонија и на „Кликер маркетинг“ досега се реализирани шест FMCG самити, а годинава организиран е...
FMCG Македонија 2021

7. FMCG Summit Skopje 2021 ќе се одржи на 28 октомври

04 авг 2021
10 години

10 години InStore: Објавени повеќе од 250 анализи и истражувања

17 јун 2021
Кои се навиките на македонските потрошувачи, каде најчесто пазарат, кој бренд од категоријата е најчесто присутен во летоците, колку...
Skopje Marketing Summit

Иднината на маркетингот е во односот човек со човек

22 мај 2021
Со многу инспиративна енергија, споделени искуства за маркетингот во сегашноста и очекувања за тоа што ќе донесе иднината, на 20 мај се...
Skopje Marketing Summit

Утре се одржува Skopje Marketing Summit – над 700 пријавени учесници

19 мај 2021
Инспиративните презентации на десетте врвни маркетинг-професионалци, се доволна причина утре да го проследите единствениот Skopje Marketing...
10 години

10 години InStore: 450 стручни текстови од различни области

13 мај 2021
Целта ни е да бидеме доверливи и во тоа целосно успеавме. Нашите експерти од различни области најмногу придонесоа за создавањето и...
Skopje Marketing Summit

Десет врвни маркетинг-професионалци на Skopje Marketing Summit

12 мај 2021
„Reframing the Future!“ или „Преобликување на иднината“ е контекстот под кој агенцијата Кликер Маркетинг и редакцијата на трејд-магазинот InStore...
Локално

Верица Мартиновска: InStore, носител на промените во FMCG секторот

22 апр 2021
„Кликер маркетинг“ постои од 2008 година како full service агенција, а еден од нејзините најзначајни проекти е магазинот InStore. Верица...
Вчитува уште новости...