Hashtag: 'InStore '
Актуелно

Мапирајте се во специјалните изданија на InStore за 2023

21 Jun 2023
Мапа на трговци и Мапа на дистрибутери ќе бидат на вашите бироа на средината од јули, за со нивна помош да можете да донесете некои нови и...
Македонија

Го најавуваме јунското издание на InStore!

01 Jun 2023
Бидете во тек со најновите случувања во FMCG - индустријата на домашната, регионалната и на глобалната сцена
Македонија

Објавено специјалното издание MUST HAVE 2023!

14 Dec 2022
InStore MUST HAVE 2023 е препорака и презентација на најсилните FMCG - брендови на македонскиот пазар, кои задолжително треба да се најдат на...
Македонија

Ги мапиравме главните играчи на пазарот – погледнете кои се!

20 Jul 2022
Во тек е дистрибуцијата на новите специјални изданија на InStore и „Кликер маркетинг“ – третата Мапа на трговци и второто издание на Мапа...
Македонија

Ексклузивно: InStore na Саемот ПЛМА во Амстердам

30 May 2022
На овогодинешниот Саем на приватни трговски марки, како и претходните годините, InStore е единствен регионален медиум кој има претставник...
Регион

Денеска се одржува 8. FMCG Retail Summit во Белград

18 Nov 2021
Самитот е во хибриден формат, со физичко присуство и онлајн
FMCG Македонија 2021

Интересен од почеток до крај....како помина 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021

29 Oct 2021
Македонија

Денеска следете го 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

28 Oct 2021
Над 600 учесници се регистрираа досега за да ги следат новостите и предавањата на сите теми што го засегаат секторот
FMCG Македонија 2021

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

27 Oct 2021
Актуелно

Се подготвува новиот 100 MUST HAVE 2021/2022 - местото за Вашите брендови!

12 Oct 2021
Брендовите ќе бидат објавени во специјалното издание 100 MUST HAVE 2021/2022 кое ќе излезе кон крајот на ноември
Македонија

Бидете колумнист во InStore!

29 Sep 2021
Сакаме почетокот на секоја работна недела да биде обележан со позитивни примери, конструктивни предлози или корисни заклучоци на...
Македонија

Бидете спонзор на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

25 Aug 2021
Самитот оваа година ќе се рекламира исклучиво онлајн со големо присуство во дигиталниот простор преку банери, ПР текстови и реклами,...
Вчитува уште новости...