Hashtag: 'онлајн трговија'
Свет

Мали „амазони“ стануваат сериозна конкуренција на големиот „Амазон“

13 авг 2019
Резултатите се видливи. Додека „Амазон“ постигнува стапки на раст од околу 10 отсто или повеќе, споменатите помали конкуренти растат...
Свет

Европа воведува нови правила за онлајн трговија

19 јул 2019
Треба да се добие подобар пристап до онлајн пазарот, односно до сите производи кои бизнисите со е-трговија ги нудат во ЕУ, да се...
Свет

„Волмарт“ не може ни да му се доближи на „Амазон“

08 јул 2019
Американскиот малопродажен ланец оваа година очекува најмалку милијарда долари загуба во секторот онлајн трговија
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3