Hashtag: 'логистика'
Регион

„Милицер & Мунч“ отвори претставништво во регионов

22 сеп 2021
Претставништвата во Сараево и во Подгорица почнаа со работа кон крајот на август
Одржани

„Логистика во 1 клик“ со Антонио Зрилиќ

24 фев 2021
Стратегија, дизајн и продуктивност во складиштето... Онлајн-работилница на платформата Teams на 10 и 11 март 2021 година...
Видео вести

(ВИДЕО)Линкдин-кампања на „Маерск“

09 авг 2020
Светскиот провајдер на логистички услуги „Маерск“ создава нова територија во бизнис-трансформацијата, поврзувајќи го светот на нов...
Работење

Логистика: Нов пристап за вмрежување и поврзување

04 дек 2019
Стремежот на превозниците да развијат интелигентен синџир за набавка, попаметна и побрза подвижност, како и алатки за поврзување, игра...
Македонија

Отворен ден на GS1 Македонија

25 ное 2019
„Со GS1 стандардите за менаџмент во транспортот и логистиката до зголемена конкурентност, бизнис раст и дигитализација" е темата на...
Работење

Антонио Зрилиќ: Баланс меѓу ризикот и трошоците

06 сеп 2019
Целта на примената на оваа класификација е воспоставување делотворен (оптимален) состав на набавно, продажно и складишно работење
Локално

Лефтер Андонов: Забрзани иновации во сообраќајот и логистиката

16 апр 2018
Вчитува уште новости...