Hashtag: 'дизајн'
Македонија

Модерни пакувања на производите на „Слога Пром“

14 окт 2021
Пакуваните производи под брендот Слога вклучуваат риба, пилешко, свинско и говедско месо, со годишен капацитет од околу 3.500 тони
Свет

По 50 години, се модернизира конзервата на Campbell’s

30 јул 2021
Новиот дизајн ја задржува иконичната црвено-бела позадина, меѓутоа сите помали детали добија помодерен изглед
Маркетинг

Златна награда за дизајнот на македонскиот бренд NOBULL…

26 мај 2021
Македонскиот бренд NOBULL… (www.justnobull.com), еден од брендовите на Македонија-Експорт, освои златна награда на престижниот фестивал MUSE Design Awards
Вчитува уште новости...