Hashtag: 'вегани'
Свет

„Нестле“ лансира веганска алтернатива на туна

21 авг 2020
Минатата година, вредноста на продажбата на месните алтернативи на „Нестле“ достигна околу 18,4 милиони евра
Свет

Вегански јајца ќе се продаваат на пазарот

13 фев 2020
Првичната идеја потекна од две Французинки, кои смислија веганска замена за јајцата
Вчитува уште новости...