Hashtag: 'локално интервју'
Локално

Е. Несторова и Д. Пјевац, „Еуроимпекс“: Градиме доверба со клиентите

20 дек 2019
Професионалноста, 24-часовната достапност до стручната поддршка, достапно сервисирање на цела територија, гама на возила кои одговараат...
Локално

Џоџа Бојаџиевски, „Кола“: Компанија во која може многу да се научи

18 дек 2019
Со речиси 24-годишно искуство и со изострено чувство за развој и унапредување на фамилијарниот бизнис во современа и технолошки...
Локално

Јован Донев, „Крашкомерц“: Брендот - адут за пазарен натпревар

18 окт 2019
Го надминавме пристапот од национален карактер и поспецифично се позанимававме со секој купувач посебно. Тоа бараше поголем и...
Локално

Горан Арсовски, „Арис“: Не правиме отстапување во квалитетот

25 сеп 2019
Во интервјуто за InStore генералниот менаџер Горан Арсовски не поведе низ патување назад во времето на отворање на фирмата, но и напред кон...
Локално

Јанинка Чупаркоска, „Кожувчанка“: Потрошувачите не можат да се измамат

21 авг 2019
Како и досега, ќе ги слушаме потрошувачите, ќе ги согледуваме недостатоците, ќе се насочиме кон долго постоење, задржување и проширување...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5