Hashtag: 'вода'
Македонија

„Кодинг Горска“- прва фабрика во регионот со еколошко производство

14 окт 2020
Заштедата на средствата за електрична енергија е меѓу 25-30 отсто на годишно ниво
Свет

„Кофола“ купи уште два чешки производители на вода

21 апр 2020
Сега, „Кофола“ поседува 100 отсто удели во традиционалните чешки брендови
Регион

Производството на „Сарајевски кисељак“ надмина 120 милиони литри

05 мар 2020
„Сарајевски кисељак“ наполни 120 милиони литри пластични и стаклени шишиња со обична, газирана вода и други безалкохолни пијалаци
Македонија

„Роса школо за родителство“ се отвори и во Струмица

19 дек 2019
Ова „Роса“ школо е всушност четврто досега отворено од почетокот на проектот во 2018 година, а до крајот на годинава ќе бидат отворени...
Македонија

Ladna во нова амбалажа

16 сеп 2019
Новото пакување не менува ништо освен визуелниот печат на Ladna
Македонија

„Пелистерка“ го освои кинескиот пазар

26 јун 2019
Водата на „Пелистерка“ почна да се продава во специјализираната продавница за кафе „Старбакс“ во Шангај, Кина
Македонија

Македонија извезува 3 милиони литри минерална вода, а увезува 22 милиони литри

25 мар 2019
Во државава вкупно се произведуваат околу 737 милиони литри вода
Вчитува уште новости...