Hashtag: 'втор квартал'
Македонија

БДП се зголеми за 13,1% во вториот квартал годинава

07 сеп 2021
Извозот номинално се зголеми за 62,2%, а увозот се зголеми во номинален износ од 64,4%...
Вчитува уште новости...