Hashtag: 'ТИРЗ'
Македонија

Партнерство на ТИРЗ и ИФЦ, нови можности за домашните компании

23 јун 2021
Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) и Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) влегуваат во партнерство
Македонија

Во тек се преговори за уште 15 нови инвестиции кои тежат 250 милиони евра

12 апр 2021
ТИРЗ воведе нов индивидуализиран пакет на државна помош и креира нови политики за привлекување на инвеститори врз основа на бројки и...
Вчитува уште новости...