Hashtag: '10 години InStore'
10 години

10 години InStore: Нашите самити се вашето место за едукација и вмрежување

01 сеп 2021
Во организација на магазинот InStore во Македонија и на „Кликер маркетинг“ досега се реализирани шест FMCG самити, а годинава организиран е...
10 години

10 години InStore: Објавени повеќе од 250 анализи и истражувања

17 јун 2021
Кои се навиките на македонските потрошувачи, каде најчесто пазарат, кој бренд од категоријата е најчесто присутен во летоците, колку...
10 години

10 години InStore: 450 стручни текстови од различни области

13 мај 2021
Целта ни е да бидеме доверливи и во тоа целосно успеавме. Нашите експерти од различни области најмногу придонесоа за создавањето и...
10 години

10 години InStore: Афирмација на мали и микро претпријатија

15 апр 2021
Преку рубриката InStory разговаравме со повеќе од 30 мали и микро компании, раскажувајќи ги нивните почетоци и развојот на македонскиот...
10 години

Повеќе од 250 истражувања и анализи објавени во специјалните изданија

12 апр 2021
​Со повеќе од 230 истражувања и анализи објавени во Водичите низ категории, 20 истражувања во 100 Must Have и 13 истражувања објавени во Мапата...
10 години

10 години InStore: Приказната зад брендот

31 мар 2021
Тука е и потребата да се сочуваат нашите „златни“ брендови преку текст, фотографија, сведоштво од луѓе кои биле непосредно вклучени во...
10 години

10 години InStore - промовирани над 60 маалски продавници

16 мар 2021
Знаејќи колку се важни и најмалите алки во склопување на целата слика за FMCG секторот кај нас, уште од првиот број на InStore посветувавме...
10 години

10 години InStore - повеќе од 100 направени интервјуа

12 мар 2021
Во повеќе од 100-те направени интервјуа ги пренесовме пораките на производителите, дистрибутерите и трговците.
10 години

InStore јубилеј: 10 години едукација за е-продажба

03 мар 2021
Уште во првиот број, во 2012 година, InStore почна со објава на стручни текстови преку кои ја нагласивме потребата и потенцијалот на...
10 години

Интервју со Даница Личанин-Блажеска од првиот број на „Таргет“

29 јан 2021
Се потсетуваме на првиот трејд-магазин „Таргет“, од мај 2011
10 години

Интервју со Кристијан Шарита од вториот број на InStore

28 јан 2021
Во годината кога InStore обележува 10 години постоење на македонскиот пазар, се потсетуваме на првите интервјуа објавени во магазинот
10 години

Интервју со Савка Димитрова од првиот број на „Таргет“

28 јан 2021
Првиот трејд-магазин „Таргет“ дебитираше во мај 2011 година...
Вчитува уште новости...