Hashtag: 'Дим маркет'
Македонија

Куманово го доби четвртиот „Дим маркет“

25 авг 2021
Денеска (25 август) компанијата „Гранд пром Зур“ го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 12. продажен објект од овој формат и четврти во...
Македонија

Денеска се отвори третиот „Дим маркет“ во Куманово

28 јул 2021
Компанијата „Гранд пром Зур“ денеска (28 јули) го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 11. продажен објект од овој формат и трет во Куманово...
Македонија

Куманово го доби вториот „Дим маркет“

16 јул 2021
Во средата (14 јули) компанијата „Гранд пром Зур“ отвори нов „Дим маркет“, кој е 10. продажен објект од овој формат и втор во Куманово...
Македонија

Денеска се отвори првиот „Дим маркет“ во Куманово

16 јун 2021
Компанијата „Гранд пром Зур“ денеска отвори нов „Дим маркет“, кој е 9. продажен објект од овој формат и прв во Куманово...
Македонија

Нов „Дим маркет“ во Долно Лисиче

31 дек 2020
Компанијата „Гранд пром Зур“ отвори нов „Дим маркет“, кој е 8. продажен објект од овој формат....
Вчитува уште новости...