Hashtag: '„Веро“'
Македонија

Голема новогодишна наградна игра во Веро, премијата е автомобил Opel Crossland

16 ное 2021
Сите добитници на награди ќе мора да ја приложат фискалната сметка со која го добиле наградниот купон за да може да ја подигнат...
Македонија

„Домашно со љубов“ – промоција на македонски производи во „Веро“

11 ное 2021
Настанот ќе се одржи од 11 до 25 ноември во сите „Веро“ маркети
Македонија

Тетово доби вендинг - машина за рециклирање пластични шишиња и лименки

15 окт 2021
За секоја рециклирана амбалажа ќе се добиваат „зелени поени“
Македонија

„Вкусовите на Германија“ промотивно во „Веро“ до крајот на октомври

14 окт 2021
Со настанот посветен на Германија, „Веро“ продолжува на своите потрошувачи да им претставува традиционални и други карактеристични...
Македонија

„Веро“ организира Денови на грчките вкусови со традиционални производи по промотивни цени

20 сеп 2021
Нашата понуда на вкусови од различи земји нема да застане тука бидејќи подготвуваме уште неколку вакви изненадувања за потрошувачите
Македонија

Донаторска акција на „Веро“ за поддршка на образованието на децата од СОС Детско село

17 авг 2021
Синџирот маркети „Веро“ и годинава организира хуманитарна донаторска акција наменета за децата без родителска грижа
Македонија

„Веро“ го доби престижниот сертификат „Фер со потрошувачот“

27 јул 2021
„Веро“ се стекна со ново признание за почитување на потрошувачките права
Македонија

Летна наградна игра на „Веро“

22 јун 2021
Во „Веро летна дестинација за наградна акција” може да се учествува со секоја сметка над 300 денари, во која што се вклучени означените...
Македонија

„Денови на Франција“ во „Веро“ со француски производи и специјални промоции

25 мај 2021
Почнувајќи од денеска па сѐ до 8 јуни, во „Веро“ ќе има промоција на една од најценетите светски кујни
Македонија

„Веро“ ја доби наградата Best Buy за најдобар однос на цена и квалитет

23 апр 2021
Нема подобра препорака од препораката која доаѓа од самите потрошувачи., вели Петар Денковски
Македонија

Петар Денковски од „Веро“ - менаџер на годината за 2020 година

30 ное 2020
Петар Денковски, генерален директор на „Веро“ Македонија беше избран за Менаџер на годината 2020 на изборот за најуспешни мажи во...
Македонија

Новогодишна наградна игра на „Веро“, Пежо 208 е главна награда

19 ное 2020
Покрај двете главни премии, наградниот фонд го сочинуваат и голем број вредни награди, како што се 6 таблети, 6 мобилни телефони, 6...
Вчитува уште новости...