Hashtag: 'сегментација '
Анализи

Еуромонитор: Кој тип потрошувач недостига годинава и зошто?

25 авг 2021
Истражувањето продолжува да се фокусира на промената на однесувањето на потрошувачите и вклучува нови прашања за промената на...
Анализи

Еуромонитор: Tипови потрошувачи и како да ги придобиете

02 сеп 2020
Разбирањето на однесувањето на потрошувачите овозможува да се создадат таргетирани маркетиншки и продажни стратегии
Вчитува уште новости...