Hashtag: 'Гранд пром Зур'
Македонија

Куманово го доби четвртиот „Дим маркет“

25 авг 2021
Денеска (25 август) компанијата „Гранд пром Зур“ го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 12. продажен објект од овој формат и четврти во...
Македонија

Денеска се отвори третиот „Дим маркет“ во Куманово

28 јул 2021
Компанијата „Гранд пром Зур“ денеска (28 јули) го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 11. продажен објект од овој формат и трет во Куманово...
Македонија

Куманово го доби вториот „Дим маркет“

16 јул 2021
Во средата (14 јули) компанијата „Гранд пром Зур“ отвори нов „Дим маркет“, кој е 10. продажен објект од овој формат и втор во Куманово...
Македонија

Денеска се отвори првиот „Дим маркет“ во Куманово

16 јун 2021
Компанијата „Гранд пром Зур“ денеска отвори нов „Дим маркет“, кој е 9. продажен објект од овој формат и прв во Куманово...
Македонија

Два нови „Дим маркети“ во Скопје

05 авг 2020
Претходните два месеца компанијата „Гранд пром Зур“ отвори два нови „Дим маркети“, со што бројот на продажни објекти од овој формат...
Вчитува уште новости...