Hashtag: 'нови објекти'
Македонија

„Жито“ ја отвори третата продавница во Битола

27 окт 2021
Трговскиот синџир „Жито“ денеска ја отвори новата продавница во Битола, лоцирана на улицата Север-југ, бр. 3...
Македонија

Нов „Рамстор“ во Чаир

14 окт 2021
Компанијата „Рамстор" – Македонија отвори нов маркет „Рамстор Експрес“, лоциран на улицата Кемал Сејфула бр.14 во Чаир.
Македонија

Денеска се отвори 72. маркет „Киппер“

27 сеп 2021
Синџирот хард-дисконти „Киппер“ денеска (27 септември) го отвори новиот маркет во Куманово, кој е 72. продажен објект во неговата...
Македонија

Од денеска е отворен реновираниот „Кам“ во Козле

17 сеп 2021
Денеска (17 септември) „Кам“ го отвори реновираниот и проширен маркет во скопската населба Козле, на истоимената улица бр. 53...
Регион

„Био & био“ ја отвори првата одржлива продавница

13 сеп 2021
Хрватскиот синџир продавници „Био & био“, кој единствен на пазарот нуди 100% сертификувана еколошка храна, по повод 18. роденден ја отвори...
Македонија

Отворен е првиот „Киппер“ во Ресен

01 сеп 2021
Во понеделникот (30 август) беше отворен новиот „Киппер“ во Ресен, на улицата Ленинова бр. 1...
Македонија

Куманово го доби четвртиот „Дим маркет“

25 авг 2021
Денеска (25 август) компанијата „Гранд пром Зур“ го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 12. продажен објект од овој формат и четврти во...
Регион

Отворен нов „Робот“ во Калесија

24 авг 2021
Босанскохерцеговскиот трговски синџир „Робот“ продолжува со проширувањето на трговската мрежа низ целата земја...
Македонија

Отворен е реновираниот „Тинекс“ во Ѓорче Петров

17 авг 2021
Од денеска (17 август) повторно е отворен реновираниот маркет „Тинекс“ во скопската населба Ѓорче Петров на истоимената улица, бр. 22...
Македонија

Денеска се отвори третиот „Дим маркет“ во Куманово

28 јул 2021
Компанијата „Гранд пром Зур“ денеска (28 јули) го отвори новиот „Дим маркет“, кој е 11. продажен објект од овој формат и трет во Куманово...
Македонија

Прв „Зендолино“ во Скопје

27 јул 2021
Вчера (26 јули) беше отворен првиот „Зендолино“ во Скопје, на улицата Димче Мирчев, бр. 20, наспроти Министерството за внатрешни работи...
Македонија

„Жито“ со нови маркети во Велес и во Гостивар

26 јул 2021
Трговскиот синџир „Жито“ за неколку дена ја збогати мрежата со две нови продавници – една во Велес и една во Гостивар...
Вчитува уште новости...