Hashtag: 'зелена енергија'
Македонија

„Кодинг Горска“- прва фабрика во регионот со еколошко производство

14 окт 2020
Заштедата на средствата за електрична енергија е меѓу 25-30 отсто на годишно ниво
Регион

„Нектар“ најави растителна амбалажа

27 фев 2020
Вкупно 84 отсто од амбалажата на „Нектар“ може да се рециклира. Се планира во следните 10 години овој модел на рециклирање да се прошири...
Вчитува уште новости...