Hashtag: 'донации'
Македонија

„Лиценца“ за работа на компаниите

20 окт 2021
Помина времето кога мислевме дека успехот на компаниите се мери само преку деловните резултати што ги остваруваат
Македонија

„Жито лукс“ со донација се вклучи во кампањата „Помислете и на нас“ на Црвен крст

18 окт 2021
Оваа акција истовремено е дел од глобалните акции за борба против гладот
Македонија

„Алкалоид“ донираше над 4 милиони денари за Детска клиника

21 сеп 2021
Компанијата го одбележува 85 годишниот јубилеј
Македонија

„Дм дрогерие маркт“ донираше 50 инфузиони пумпи

15 сеп 2021
Компанијата „дм дрогерие маркт“ донираше 50 инфузиони пумпи во вкупна вредност од речиси 4 милиони денари во Универзитетска клиника за...
Свет

„Кауфланд“ дистрибуира свежо овошје и зеленчук во основните училишта

09 сеп 2021
„Кауфланд“ - Словачка ќе дистрибуира свежо овошје и зеленчук во основните училишта, како дел од третото издание на проектот Fresh Headers.
Регион

„Карнекс“ почна голема кампања за собирање храна

09 сеп 2021
„Карнекс“, членка на „МК Груп“ е првата компанија која ги донираше своите производи како дел од иницијативата „Зачувај храна“ и...
Свет

„П & Г“ им помага на жителите на Луизијана

07 сеп 2021
Компанијата „Проктер & Гембл“ ќе донира средства за лична хигиена и за чистење и ќе понуди услуги за перење облека за сите загрозени од...
Македонија

Донација на „Бимилк“ за сладок почеток на учебната година

06 сеп 2021
„Бимилк“ на првачињата од најголемите училишта во десетте најголеми градови во државата, со донација на Битолско чоколадно млеко, им...
Свет

„Теско“ донира три милиони оброци за деца

17 авг 2021
Британскиот трговски синџир „Теско“ заедно со своите купувачи овозможи донација од повеќе од три милиони оброци во рамки на кампања...
Македонија

„Пекабеско“ донира над 5.000 прехранбени производи за опожарените подрачја

13 авг 2021
Црвен Крст ги дистрибуира овие пакети со храна до најпогодените граѓани во опожарените подрачја
Регион

„Кауфланд“ секоја недела донира намирници

17 јун 2021
„Кауфланд“- Хрватска секоја недела донира намирници кои се пред истек на рокот на траење за да го намали прекумерниот отпад од храна
Македонија

„Бимилк“ го одбележа Светскиот ден на млекото со донација за семејствата кои добија принова

02 јун 2021
Донацијата се состои од Битолско млеко и Битолско млеко со 10 витамини
Вчитува уште новости...