Hashtag: 'социјално претприемништво'
Македонија

Јавен повик од ФИТР за поттик на социјалното претприемништво

14 сеп 2021
Повикот предвидува кофинансирање на социјални претпријатија што се фокусираат на минимум една од целите за одржлив развој на...
Македонија

Доделени наградите за социјално претприемништво

09 окт 2019
За три најдобри решенија беа прогласени идеите EdiStraw, TreeBanks и CoSense
Работење

Планирање на човечките ресурси

08 окт 2019
Стратешкото планирање на човечките ресурси во социјалните претпријатија се заснова на насоките и стратешките цели и на дефинираните...
Вчитува уште новости...