Hashtag: 'Фер со потрошувачот'
Македонија

„Веро“ го доби престижниот сертификат „Фер со потрошувачот“

27 јул 2021
„Веро“ се стекна со ново признание за почитување на потрошувачките права
Македонија

„Битолска млекара“ се стекна со сертификат „Фер со потрошувачот“

15 апр 2021
„Битолска млекара“ го доби сертификатот „Фер со потрошувачот“ поради потврдениот висок квалитет на производите, покажаната грижа за...
Македонија

Денес ќе се додели сертификатот за компании „Фер со потрошувачот“

30 јул 2019
Овој сертификат се доделува на компании кои имаат јасно дефинирани правила за заштита на безбедноста и здравјето на потрошувачите,...
Вчитува уште новости...