Hashtag: 'Прилеп'
Актуелно

Нов „Супер Тинекс“ во Прилеп

19 мај 2020
Трговскиот синџир „Тинекс“ во саботата го отвори новиот маркет „Супер Тинекс“ во Прилеп...
Македонија

Војската ќе спречува гужви пред банките и маркетите во Прилеп

13 апр 2020
Во Прилеп досега има 72 случаи на лица заразени со КОВИД-19
Маалска продавница

Претставуваме: „Нова“ - Прилеп

14 сеп 2018
Една деценија со малите и големи потрошувачи
Маалска продавница

Претставуваме: „Биокосмос“

20 ное 2015
Вчитува уште новости...