Hashtag: 'луѓе'
Анализи

Керни: Поврзување на луѓето со целта

09 јун 2022
Целта го ослободува огромниот потенцијал на луѓето и ја поттикнува нивната имагинација и мотивација, а истовремено ги задржува и...
Анализи

Иднината на трговските центри

22 јун 2021
Иднината на трговските центри, можеби дури и нивниот опстанок, зависи од способноста на производителите и трговците да научат да ги...
Човечки ресурси

Ениса Селмановиќ-Салкиќ: Што е тоа добар колега?

19 окт 2017
Добриот колега е добар човек. Помага, почитува и разбира. Ве крева кога ќе паднете. Ве поттурнува кога ќе застанете. Ве теши кога плачете....
Вчитува уште новости...