Hashtag: 'цели'
Анализи

Керни: Поврзување на луѓето со целта

09 јун 2022
Целта го ослободува огромниот потенцијал на луѓето и ја поттикнува нивната имагинација и мотивација, а истовремено ги задржува и...
Регион

„Монделез“ напредува кон остварување на целите

01 јун 2022
​Компанијата „Монделез“ го објави својот извештај за 2021 година во кој покажа напредок кон остварување на краткорочните и долгорочни...
Човечки ресурси

Ениса Селмановиќ-Салкиќ: Целта е сè и сè е цел

20 авг 2019
Ако знаеме каде одиме и зошто, тогаш можеме да управуваме со патувањето. Ако притоа наидеме на препрека која не можеме да ја отстраниме,...
Човечки ресурси

Ениса Селмановиќ-Салкиќ: Колку високо може да летаме?

09 авг 2018
Целите треба да бидат амбициозни и да нѐ мотивираат да го дадеме најдоброто од себе, но тие треба да бидат и реални. Кога планираме и...
Вчитува уште новости...