Hashtag: 'технологии'
Анализи

Иднината на трговските центри

22 јун 2021
Иднината на трговските центри, можеби дури и нивниот опстанок, зависи од способноста на производителите и трговците да научат да ги...
Маркетинг

Дарко Васелиќ: Дигиталниот пат до купувањето

04 дек 2019
Огласувачите почнуваат сè повеќе да ги користат дигиталните технологии во своите кампањи како интегрални делови од маркетинг-миксот...
Свет

Технологија на НАСА против фрлањето храна

12 дек 2018
Технологија на НАСА би можела да реши два горливи проблеми на човештвото – губењето ресурси и истовремено фрлањето храна...
Анализи

ИГД: Покажи дека ме познаваш

21 мај 2016
Мобилната технологија сè повеќе го менува начинот на кој живееме, комуницираме, истражуваме и купуваме. На поголемиот дел од нас...
Вчитува уште новости...