Hashtag: '„Гомекс“ #нов маркет'
Регион

Србија: Отворен е нов маркет на „Гомекс“ во Пожаревац

29 мар 2024
Во маркетот се вработени седум лица, а на денот на отворањето за купувачите подготвен е попуст од 10% на целата сметка.
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори нов маркет во Панчево

22 мар 2024
Маркетот нуди широк асортиман на призводи, од кои компанијата ги издвојува свежо печениот леб и пецива од пекарницата на „Гомекс“.
Регион

Србија: „Гомекс“ во Ниш

01 мар 2024
На отворањето на маркетот, покрај пригодните подароци за купувачите, бил и обезбеден попуст од 10% на целата сметка.
Регион

Србија: „Гомекс“ го отвори новиот маркет во Рума и реновираниот маркет во Зрењанин

26 фев 2024
Продавницата нуди разновиден избор на свежо овошје и зеленчук, деликатеси, како и леб и пецива, а на денот на отворањето, за првите...
Регион

Србија: Отворен „Гомекс“ маркет во Златибор

12 фев 2024
Продажниот простoр се протега на површина од 228 квадратни метри и ниду широк асортиман на производи, како и свежи производи од...
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори маркет во Батајница

05 фев 2024
Маркетот е со површина од 316 метри квадратни, со простран паркинг за возила. Овој маркет е опремен по најсовремени стандарди и во...
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори нови маркети во Пожаревац и Зрењанин

22 јан 2024
На денот на отворањето, во двата маркета биле обезбедени попусти и пригодни подароци за првите купувачи.
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори маркет во Ново Милошево

11 дек 2023
Продажниот простор се протега на 350 квадратни метри во која купувачите ќе имаат широк асортиман со над 5.000 производи за најразлична...
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори нова продавница во Параќин

04 дек 2023
Се работи за продавница во која има сопствена пекара, а на купувачите ќе им биде достапен и асортиман со над 4.000 артикли.
Регион

Србија: „Гомекс“ отвори маркет во Белград и реновира маркет во Зрењанин

06 ное 2023
Новиот маркет во Белград се протега на површина од 364 квадратни метри, од кои 225 квадратни метри се резервирани за продажен простор со...
Вчитува уште новости...