Hashtag: 'Вивино'
Македонија

Винарница „Камник“ со највисок просечен рејтинг на апликацијата Вивино за Југоисточна Европа

17 мај 2023
Според бодирањата од оние што ги пиеле вината на „Камник“ добиена е просечна оцена од 4,37 од 5 а поединечна највисока оцена 4,7, што е...
Вчитува уште новости...