Hashtag: 'аутсорсинг'
Работење

Предности и недостатоци на аутсорсингот

08 мар 2023
Постојат многу причини зошто бизнисот може да одлучи да нарачува одредена задача, работа или процес
Свет

X5 разгледува можност за аутсорсинг-испорака

13 јун 2022
Руската групација „Х5 ритеил“ ги разгледува опциите за испорака на производи преку услуги од трети страни...
Вчитува уште новости...