Hashtag: 'Pringles'
Маркетинг

САД: „Келанова“ лансира Pringles папучи

30 Apr 2024
Покрај тоа, компанијата го претстави и новиот вкус на чипсот Pringles Croc-Tail Party.
Свет

САД: „Келогс“ ги претстави Pringles со вкус на ѓеврек

31 Aug 2023
„Келогс“ во САД воведе ограничено издание на чипсот Pringles со вкус на ѓеврек, наречено Еverything Bagel.
Маркетинг

(ВИДЕО) Разиграна реклама за Pringles ја освојува Европа

13 Jul 2023
„Келог'с“ направи нова реклама за својот бренд Pringles, наречена „Can hands"
Свет

Pringles вложи 100 милиони евра во нова амбалажа

23 May 2023
Картонската амбалажа е дизајнирана во истражувачко - развојниот центар во Белгија
Свет

По 20 години: Ново лого на чипсот Pringles

27 Sep 2021
Компанијата одлучи да го модернизира познатиот лик
Вчитува уште новости...