Hashtag: 'Струга'
Македонија

(ГАЛЕРИЈА) Нова дрогерија dm во Струга

20 јун 2022
„дм дрогерие маркт“ ја продолжува десетгодишната континуирана експанзија на македонскиот пазар...
Македонија

„Киппер“ го отвори новиот маркет во Струга

29 дек 2021
Денеска (29 декември) „Киппер“ отвори нов маркет во Струга, на улицата Маркс Енгелсова, бр. 34...
Македонија

Нов „Киппер“ во Струга

11 ное 2020
Синџирот хард-дисконти „Киппер“ го отвори 58. маркет во малопродажната мрежа. Најновиот маркет е во Струга, на улицата Маршал Тито, бр....
Македонија

Се отвори фабриката „Подгорка“ во Струга

13 дек 2019
Производствениот капацитет на фабриката е вреден 4,4 милиони евра
Македонија

Експресна услуга на нова локација во Струга

05 окт 2018
„Рамстор“ – Македонија денес го реотвори струшкиот маркет од форматот „Рамстор експрес“.
Македонија

Кај Струга ќе се гради фабрика за козметика

07 сеп 2018
Во технолошко индустриската развојна зона помеѓу Охрид и Струга почна да се гради фабрика за производство на козметика на на...
Вчитува уште новости...