Hashtag: '„Номад фудс“'
Регион

„Британци“ ја купија „Фриком“

30 сеп 2021
Износот на обврзувачката понуда што сега е на маса не е објавен
Регион

„Фортенова“ во ексклузивни преговори со „Номад фудс“

12 јан 2021
Џејмс Персон, извршен директор на „Фортенова“, изјави дека „Номад фудс“ е компанија со исклучителни инвестициски и оперативни...
Вчитува уште новости...