Hashtag: '„Камник“'
Македонија

Винарница „Камник“ со највисок просечен рејтинг на апликацијата Вивино за Југоисточна Европа

17 мај 2023
Според бодирањата од оние што ги пиеле вината на „Камник“ добиена е просечна оцена од 4,37 од 5 а поединечна највисока оцена 4,7, што е...
Македонија

Македонско вино од „Камник“ меѓу десетте најдобри во светот

06 ное 2020
Виното Ten Barrels Syrah 2017 Reserva од винарницата „Камник“ доби златен медал и е прогласено за едно од најдобрите 10 Сира вина во светот
Вчитува уште новости...