Hashtag: 'Теско'
Свет

„Теско“ лансира нова програма за лојалност

29 ное 2019
Членовите кои плаќаат месечен надомест од 7,99 фунти ќе добијат награди кои вклучуваат 10 отсто попуст на одредени брендови
Свет

„Теско“ лансира растителен производ

05 ное 2019
Трговецот ќе организира и наменски билни и вегетаријански зони во продавниците
Свет

„Теско“ ќе ги исфрли брендовите со вишок амбалажа

07 окт 2019
Најверојатно ќе го задржиме правото да не ги понудиме производите што содржат вишок амбалажа што не може да се рециклира, изјави Дејв...
Свет

„Теско“ ќе отвора нов формат?

26 авг 2019
Британскиот трговец „Теско“ размислува да именува еден формат продавници според својата најпродавана трговска марка Tesco Finest...
Свет

„Теско“ го намалува асортиманот

12 авг 2019
Од 2014 година, малопродажниот синџир го преполови бројот на поединечни производи со кои беа снабдувани неговите продавници
Свет

Експанзија на „Теско“ во Тајланд

09 јул 2019
Британскиот трговец првпат влезе во Тајланд во 1998 година, со преземање на удели во тамошниот „Лотус“ центар
Регион

Производи на „Теско“ ќе се продаваат во Босна и Херцеговина

28 мај 2019
Британскиот трговски синџир склучи договор за соработка со локалниот лидер „Бинго“
Свет

„Гринјард Фрозен“ објави партнерство со „Теско“

06 мај 2019
Договорот ќе му овозможи на трговецот во својот асортиман да вклучи уште 25 врвни видови производи
Свет

„Теско“ и „Карфур“ ќе користат амбалажа што се полни по повеќе пати

08 мар 2019
Овој систем прво ќе го проба „Карфур“ во Париз, а „Теско“ ќе се приклучи подоцна во текот на годинава
Свет

„Теско“ почнува со ценовна кампања

12 дек 2018
Британски „Теско“ почна со голема кампања за подобрување на имиџот на цените, по големата реорганизација на своите приватни трговски...
Свет

„Теско“ воведе банани на парче

06 сеп 2018
Британскиот синџир супермаркети „Теско“ престана да наплатува банани по килограм и воведе наплата на парче, со што цената на секоја...
Свет

„Теско“ затвора уште 13 објекти

29 авг 2018
„Теско“ најави затворање на уште 13 објекти што не носат профит во Полска, а како основна причина ја наведе усвоената регулатива на...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 14 | следни