Hashtag: 'Кактус 2019'
Регион

„Adbooka“ - специјална публикација за креативната индустрија во Јадранскиот регион

01 окт 2019
Слоганот на овогодишното издание на публикацијата е „Адвертајзингот може да го смени светот!“
Регион

Најдобрите светски креативци на фестивалот „Кактус 2019“ во Белград

12 сеп 2019
Фестивалот ќе се одржи на 29 и 30 октомври
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2